Még nem tagja a programunknak? Regisztráció Belépés

Hűségprogramról

A pontgyűjtés menete:

Vásároljon rendszeresen Royal Canin tápokat (a Hűségprogramunkban résztvevő) állatorvosánál, aki vásárlásaiért pontokat ad. A kapott pontokat az állatorvostól kapott Hűségfüzetbe beragasztva gyűjtögetheti. Az egyes vásárlásait az alábbi honlapon regisztráció után rögzítheti. A honlapon történő pontok vezetése csak lekövetésre szolgál, valamint a választható ajándékok megtekintésére.

Bizonyos tápmennyiségek vásárlása után különböző ajándékokkal jutalmazzuk vásárlását. Ehhez nem kell mást tennie, mint a kitöltött és az állatorvostól kapott pontgyűjtő matricákkal beragasztott hűségfüzetet leadnia állatorvosánál, akitől megkapja az összegyűjtött mennyiségnek megfelelő ajándékot. Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon történő beváltás gombra kattintva csak beváltási szándékát fejezi ki, a tényleges beváltás az állatorvosnál leadott kitöltött és matricákkal beragasztott hűségfüzettel történik meg. A pontok termékekre váltása eseten a feltüntetett kilogramm a maximálisan igényelhető mennyiség. Felhívnánk figyelmét, hogy tápok közül csak az 1 kg vagy afölötti kiszerelés kérhető ajándékként. A kikérhető ajándékok mennyisége a vásárolt táp mennyiségétől függ.

Választható ajándékok:

Megvásárolt táp súlya Macskatartók részére Kistestű (10 kg alatti) kutyák tulajdonosai részére  Nagytestű (11kg feletti) kutyák tulajdonosai részére
4 kg Táptartó és tálka VAGY 400 gr táp    
6 kg   Póráz és tálka VAGY 5 db EDUC  
12 kg Cicajáték VAGY Masszázscenter    
15 kg Hátizsák vagy 1,5 kg táp Hátizsák vagy 1,5 kg táp Kutyapárna VAGY Táptartó konténer
20 kg Fekhely Fekhely  
30 kg     Hátizsák VAGY 2 kg táp
45 kg Sporttáska VAGY 6 kg táp Sporttáska VAGY 6 kg táp Sporttáska VAGY 4 kg táp
112 kg     14 kg táp