Még nem tagja a programunknak? Regisztráció Belépés

Játékszabályzat

A program célja

A Royal Canin tápokat vásárló kisállat tulajdonosok hűségének jutalmazása.

A promóció leírása

Vásároljon rendszeresen Royal Canin tápokat (a Hűségprogramunkban résztvevő) állatorvosánál, aki vásárlásaiért pontokat ad. A kapott pontokat az állatorvostól kapott Hűségfüzetbe beragasztva gyűjtögetheti. Az egyes vásárlásait az alábbi honlapon regisztráció után rögzítheti. Bizonyos tápmennyiségek vásárlása után különböző ajándékokkal jutalmazzuk vásárlását. Ehhez nem kell mást tennie, mint a kitöltött és az állatorvostól kapott pontgyűjtő matricákkal beragasztott hűségfüzetet leadnia állatorvosánál. Hűségfüzetét állatorvosa eljuttatja hozzánk, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot azzal kapcsolatban, hogy mikorra várhatja az ajándékot. Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon történő beváltás gombra kattintva csak beváltási szándékát fejezi ki, a tényleges beváltás az állatorvosnál leadott kitöltött és matricákkal beragasztott hűségfüzettel történik meg.

A pontok termékekre váltása eseten a feltüntetett kilogramm a maximálisan igényelhető mennyiség. Felhívnánk figyelmét, hogy tápok közül csak az 1 kg vagy afölötti kiszerelés kérhető ajándékként. A kikérhető ajándékok mennyisége a vásárolt táp mennyiségétől függ.

Választható ajándékok:

Megvásárolt táp súlya Macskatartók részére Kistestű (10 kg alatti) kutyák tulajdonosai részére  Nagytestű (11kg feletti) kutyák tulajdonosai részére
4 kg Táptartó és tálka VAGY 400 gr táp    
6 kg   Póráz és tálka VAGY 5 db EDUC  
12 kg Cicajáték VAGY Masszázscenter    
15 kg Hátizsák vagy 1,5 kg táp Hátizsák vagy 1,5 kg táp Kutyapárna VAGY Táptartó konténer
20 kg Fekhely Fekhely  
30 kg     Hátizsák VAGY 2 kg táp
45 kg Sporttáska VAGY 6 kg táp Sporttáska VAGY 6 kg táp Sporttáska VAGY 4 kg táp
112 kg     14 kg táp


A promócióban való részvétel feltétele, hogy

  • a kisállat tulajdonos a Hűségfüzet hátoldalán található információs részt maradéktalanul kitöltse;
  • a Hűségfüzetbe beragasztott valamennyi matrica esetében mind a matricának, mind a pont értékének egyértelműen látszódnia kell.

Az akcióban kizárólag a Royal Canin állatorvosi diétás-, fiziológiás- és fajtatápjai (száraztápok) vesznek részt! A Royal Canin Hungary Kft. az adatait az Adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeli. A program 2017. január 1 -2017. december 31. között, illetve visszavonásig érvényes. A hűségfüzet beváltásával a kisállat tulajdonos elismeri, hogy a promóció szabályait részletesen megismerte, azokat elfogadja és hozzájárul ahhoz, hogy a Royal Canin hírlevelet küldjön részére. A hírlevélről bármikor leiratkozhat az ott megadott címen keresztül, illetve kérheti adatai törlését. Amennyiben kérdése van, kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal.

A programban részt vevő állatorvosok listáját ITT találja.

Az ajándékok változtatásának jogát fenntartjuk.

Royal Canin Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 134-146.
tel: 06-1-91-91-491.
www.royalcanin.hu
info.hu@royalcanin.com