Még nem tagja a programunknak? Regisztráció Belépés

Rólunk

ROYAL CANIN MAGYARORSZÁG

"CATS AND DOGS FIRST"

Cégünk 2005 óta van jelen Magyarországon. Az első évben kereskedelmi képviseletként működtünk, majd 2006-ban megalapítottuk a Royal Canin Hungary Kft-t.

Csapatunk minden egyes tagja elkötelezett állatbarát. Hiszünk az általunk képviselt értékekben és a folyamatos törekszünk a kutyák és macskák táplálkozási szükségleteinek megértésére. Az Egészséges Táplálás segítségével lehetőségünk nyílik előre haladni, illetve egyre tökéletesebb táplálási válaszokat és megoldásokat nyújtani a kutyák és macskák számára.

Hisszük, hogy kizárólag a szakemberek (állatorvosok, tenyésztők), illetve a szaküzletek (kisállat-kereskedések, mezőgazdasági és kertészeti áruházak) tudják az Egészséges Táplálás üzenetét hitelesen közvetíteni, azáltal, hogy mindig a vásárlók rendelkezésére állnak megfelelő tanácsadással és szolgáltatásokkal. 
Termékeinket csak ezen három kereskedelmi csatornán keresztül értékesítjük:

Mindhárom kereskedelmi csatorna számára a ROYAL CANIN® egyedi és speciális termékválasztékot nyújt, annak érdekében, hogy ők a legjobban tudjanak saját vásárlóik igényeinek megfelelni.

A Royal Canin SAS 2002 óta a Mars, Incorporated vállalatcsoport tagja, mely egy családi tulajdonban lévő vállalat.

A Royal Canin Magyarország elkötelezett a magas minőség mellett, tevékenységünk összhangban van az ISO 9001:2008 szabványaival.

Ha bármilyen kérdése lenne cégünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

Royal Canin Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 134-146.
tel: 06-1-91-91-491.
www.royalcanin.hu
info.hu@royalcanin.com